Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy ze skórki, następnie kroimy w słupki. Ziemniaki obieramy ze skórki i kroimy w słupki. Fasolkę szparagową należy dokładnie umyć i pokroić w kawałki długości ok. 4cm. Bulion należy wlać do garnka i zagotować, następnie dodajemy pokrojone wcześniej ziemniaki i gotujemy je ok. 10 minut, następnie dodajemy marchewkę i fasolkę. Gotujemy je ok. 15 minut i dodajemy całą puszkę pomidorów bez skórki. Następnie zupę doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zupę dokładnie mieszamy i gotujemy jakieś 7 minut. Zupę nalewamy do talerzy a na wierzchu sypiemy posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada, taka kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !