Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Masa migdałowa do ciasta

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały
25
cukier puder
25
śmietanka
100 ml
wanilia
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masa migdałowa do ciasta

Migdały sparzyć wrzątkiem, przepuścić przez maszynkę, dodac cukier, śmietankę, wanilię do smaku. Utrzeć starannie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak