Sposób przygotowania

Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu.
W między czasie śmietanę wymieszać z bulionem po czym podgrzać na małym ogniu, wówczas cały czas mieszając dodawać łososia pokrojonego na 2 cm kawałki, trzymać na ogniu przez kilka minut.
Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Na sam koniec dodać do sosu jeszcze wino oraz żółtka.
Dokładnie wymieszać i polać na odcedzony makaron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Uwielbiam makarony z łososiem. Ale nie dodawałam nigdy żółtka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !