Sposób przygotowania

Oliwki pokroić w krążki. Pomidory sparzyć, obrać i pokroić w ćwiartki. Fetę pokroić w kosteczkę. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Rukolę umyć, osuszyć, usunąć łodygi. Na rozgrzaną patelnię wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, podsmażamy oliwki, następnie pomidory i makaron. Na sam koniec podsmażania dajemy fetę, jednak krótko aby się nie rozpuściła. Danie wykładamy na talerz posypujemy surową rukolą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ładnie wyglada na zdjęciu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ślicznie podane danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    freekate

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pysznie wygladają ;) baaardzo zachęcające ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    w moim guście
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale kolorowo! świetne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały i apetycznie wygląda
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowicie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza620

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !