Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Margarynę kroimy na kilka mniejszych części. Wkładamy do garnka. Dodajemy cukier, kakao i wodę. Stawiamy na średnim ogniu i cały czas mieszamy. Gdy składniki się połączą a masa zagotuje zdejmujemy z ognia. Odlewamy 1/3 szklanki masy. Zostawiamy do ostygnięcia. Do większej części masy dodajemy jajka i miksujemy. Następnie przesiewamy mąkę z proszkiemm do pieczenia.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katerin1x15

    kusi, żeby wypróbować ten przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo pyszne ciasto. Kiedyś często takie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !