Sposób przygotowania

Bulwy kopru umyć.Odkroić zielony koperek i go posiekać.Bulwy przekroić na pół i pokroić w plasterki cieniutkie.Mango obrać pokroić w kosteczkę.Pomarańczę obrać a cząstki obrać z białych błonek i wymieszać z mango ikoprem.Jogurt doprawić solą i sokiem z pomarańczy i cytryny.Wymieszać z sałatką.posypać uprażonymi pestkami dyni

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !