Sposób przygotowania

Solone orzeszki skropić oliwą (ok. 2 łyżeczki) i dobrze wymieszać. Następnie posypać je przyprawami (papryką i pietruszką), po czym znowu wymieszać. Gdy przyprawy rozłożą się równomiernie na orzeszkach to znaczy że potrawa jest gotowa. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    idealne do piwka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    domowe zawsze lepsze ale pietruszki raczej bym nie dawała
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    na prawdę są pyszne z pietruszką :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !