Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dip białołęcki

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kremowy serek
10-15 dkg
gęsta śmietana
2-3 łyżki
sok z 1/4 cytryny
orarta skórka z 1/2 cytryny
sardynki
1 (w oliwie)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip białołęcki

Z sardynek usunąć szkieleciki. Rozgnieść je widelcem, skropić sokiem z cytryny i dobrze wymieszać. Ser rozetrzeć na krem, dodając skórkę cytrynową, sardynki oraz śmietanę. Doprawić do smaku solą i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 17.10.2011 23:13
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak