Sposób przygotowania

Jabłko dokładnie umyć, przeciąć na pół i wyciąć nasiona.
Następnie pociąć je w plasterki.
Cukier wymieszać z cynamonem i zalać delikatnie wodą, tak żeby powstał gęsty syrop.
Syropem smarujemy plastry jabłka z obu stron i układamy je na raszkach piekarnika.
Suszymy w temp 90st C, tak długo aż będą chrupiące

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Magula

    mniam pyszotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Magula

    mniam pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo ciekawe
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mega231

    super pomysł na przekąskę dla malucha, chyba jeszcze dziś zrobie dla dzieci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !