Sposób przygotowania

Boczek ponacinac,tworząc kieszonki
na ząbki czosnku.
W kazde naciecie włożyc ząbek czosnku.
Mięso natrzec przyprawami.
Odstawic w chłodne miejsce na ok.
2-3 godz. Następnie mięso ułozyc w
naczyniu żaroodpornym i włozyc do
piekarnika nagrzanego do 180 st. i
pieczemy ok. 50 min.
W końcowej fazie pieczenia podlac
mięsoodrobiną wody,przykrywamy i
dusimy jeszcze 15 minut.
Boczek podajemy pokrojony w plastry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    pyszno?ci, co? dla mojego m??a
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wystrzałowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !