Sposób przygotowania

Białka ubij, dodaj cukier i żółtka, zmiksuj. Wsyp przesiane mąki, proszek i kakao, połącz. Wlej do tortownicy. Włóż do nagrzanego piekarnika, piecz 30 min w temp. 180oC.
Kremówkę ubij, twaróg i cukry zmiksuj. Dodaj kremówkę, połącz. Pomarańcze obierz, oczyść, pokrój w kostkę. Połącz z masą. Żelatynę rozpuść w 2/5 szkl. ciepłej wody, wymieszaj z masą.
Połowę masy rozsmaruj na biszkopcie. Ułóż delicje, przykryj resztą masy. Schłódź.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    pomyśę jak go odchudzić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !