Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Matiasy moczymy przez całą noc w chłodnej wodzie lub mleku, następnie odsączamy i drobno siekamy, skrapiamy sokiem z 1/2 cytryny, mieszamy. Ogórka, paprykę, grzybki i cebulki marynowane kroimy w drobną kostkę.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Pięknie podany i zapewne smaczny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Pięknie podany i zapewne smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kurcze ale dobry pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !