Sposób przygotowania

Makrelę należy obrać i rozdzielić na kawałki, wrzucić do miski. Jajka ugotować na twardo, ogórki i cebulę pokroić w drobną kosteczkę następnie dodać do makreli. Całość doprawić pieprzem, odrobiną soli, dołożyć ok. 3 łyżki majonezu. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    moja ulubiona pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    często robię podobną, jest bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    makrela jest przepyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Ryba jest dobra na wszystko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Muszę spróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Muszę spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    bardzo lubię :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !