Sposób przygotowania

Filety śledziowe drobno pokroić,małe jbłko obrać i również pokroić drobniutko.sledź i jabłko wymieszać z koperkiem,majonezem,posiekanym ogórkiem i cebulą.doprawić do smaku pieprzem.Z dużego jabłka wyciąć 4 plastry.wydrążyć gniazda nasienne.Plastry jabłka rozłozyć na talerzyki.Na każdym u łożyć przygotowaną masę śledziową.Udekorować koperkiem i cząstkami pomarańczy(pomarańczę oczyścić z białych błonek)Super potrawa na ostatki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajna przystawka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    smaczne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !