Sposób przygotowania

Szparagi umyć, obrać, odkroić zdrewniałe końce. Gotować mniej więcej
18 minut w dużej ilości wody z solą i cukrem. Osączyć.
Plasterki szynki, łososia i sera-wszystkie razem lub osobno, salami
ponawijać na ostudzone szparagi. Ułożyć na talerzu.
Śmietanę, jogurt, paprykę i przyprawy wymieszać i polać powstałym
sosem roladki.
Można podawać ze świeżymi listkami bazylii

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    szparagi, łosoś, szynka ;) same smakołyki :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    szparagów jeszcze nie jadłam i myślę że czas na ich spróbowanie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    elegancka potrawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Same rarytasy!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna210

    wyglądaja na smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi pysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !