Sposób przygotowania

Naleśniki: podane składniki zmiksować ze sobą na jednolitą masę. Usmażyć naleśniki. Farsz: pieczarki oczyścić, dusić do miękkości na wolnym ogniu, doprawić solą oraz pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wystudzone pieczarki wymieszać z żółtym serem. Następnie na naleśniki nakładać porcję farszu, zwijać na krokiety. Zwinięte krokiety obtaczamy w roztrzepanym jajku, panierujemy w bułce tartej. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm takich z serem jeszcze nie jadłam :-) chętnie wypróbuję Twój przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !