Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać w niewielkiej ilości zimnej wody. Resztę wody i sok zagotować i osłodzić do smaku. Powstały kisiel zagęścić mąką i zagotować. Do ugotowanego kisielu dodać starte na grubych oczkach jabłko, wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    taki domowy, pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry jest taki domowy kisiel :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    taki kisiel jest najsmaczniejszy :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny i do tego malinowy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    domowy najlepszy bez konserwantów :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    przepis interesujący, skorzystam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !