Sposób przygotowania

Gotuję bulion warzywny lub drobiowy. Marchewkę, pietruszkę, seler obieram i kroje w kostkę. Wrzucam do gorącego bulionu. Parówki i 1 laskę kiełbasy obsmażam na patelni z rozgniecionym czosnkiem, cebula i ostrymi przyprawami (ostra papryką, chilli, pieprzem).Wszystko wrzucam do garnka, dosypuję odsączoną kukurydzę. Na koniec doprawiam zupkę śmietana z łyżką mąki. Bardzo smaczna! Polecam!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    musi być smaczna tylko tą parówkę można wymienić na coś innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moje smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrr

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !