Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żeberka umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić na porcje, oprószyć solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać smalec, włożyć mięso, dodać pokrojony czosnek i zrumienić. Rumiane żeberka przełożyć do rondla, dodać kiszoną kapustę, pokrojony por, utartą marchewkę, listek laurowy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i na pewno bardzo dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ apetyczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być pyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !