Sposób przygotowania

Umytą cukinię przekroić na pół wybrać część miąższu tak aby zostało około 2 cm od skóry. Pół puszki kukurydzy, wydrążony miąższ, jajka i śmietanę zmiksować na jednolitą masę. Następnie do masy dodać pozostałą kukurydzę, estragon i starty żółty ser, doprawić do smaku. Do połówek cukinii nałożyć krem i zapiekać około 30 minut w 200st C. Można podawać polane sosem pomidorowym. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Zapowiada się pysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !