Sposób przygotowania

Dwie różnego koloru galaretki rozpuszczamy wg przepisu na opakowaniu i zostawiamy do zastygnięcia. Gdy galaretki już zastygną kroimy je w kostke.
Śmietanę i cukier ubijamy. Żelatynę rozrabiamy w 1 szklance gorącej wody. Gdy trochę przestygnie powoli wlewamy do miksowanej śmietany. Do przygotowanej masy wrzucamy pokrojone galaretki i calość wylewamy do tortownicy i wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kiedyś robiłam podobnie ....bardzo fajny
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kiedyś robiłam podobnie ....bardzo fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepyszny deserek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !