Sposób przygotowania

Ugotowane buraki i brzoskwinie oraz mozzarellę pokroić. Ułożyć na talerzu, posypać garścią orzechów włoskich i pokrojonym szczypiorkiem lub pozostawić go do dekoracji. Podawać z dipem (wymieszać dokładnie musztardę z sokiem pomarańczowym, octem balsamicznym i miodem), który idealnie komponuje się z sałatką podkreślając jej owocowy smak smak.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo ciekawe połączenie :-) nigdy nie jadłam sałatki z brzoskwinią
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BiteDelite

    polecam spróbować, na prawdę bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    intrygujące połączenie składników - na pewno wypróbuję przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !