Sposób przygotowania

Dynię obierz, wydrąż farfocle z pestkami i pokrój na kawałki. Ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Zmiksuj ostudzoną dynię z jajkami i olejem. W drugim naczyniu wymieszaj suche składniki. Połącz obie konsystencje i wymieszaj. Nakładaj do foremek ciasto do 2/3 wysokości. Na wierzchu ułóż kawałki czekolady i lekko wepchnij je w ciasto. Piecz w 180°C przez 30-35 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    fajne misie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ładnie Ci one wyszły.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dynia posiana i będzie misio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !