Sposób przygotowania

1 łyżkę żelatyny rozpuścić w 2 łyżkach gorącej wody.

Margarynę, cukier, kakao oraz śmietanę zagotować, odstawić z ognia. Następnie dodać rozpuszczoną żelatynę. Dokładnie wymieszać, wystudzić i polewać placek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna polewa, idealna na ciasta i do deserów
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    swojej produkcji jest najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    prosty przepis i lepsza czekolada od kupnej...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Przydatny przepis :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszna polewa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !