Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ciabatę kroimy w kromki. Smarujemy z jednej strony oliwą truflową i smażymy na patelni grillowej. Podczas smażenia niegrillowana stronę bułki również smarujemy oliwą.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    bardzo lubię dania na styl włoski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Zrobiłam sobie oliwe bazyliową i będa robić bruschette bazyliową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    apetyczna ciabata z pomidorami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszna !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    elficzna

    mmm oj takie rzeczy to ja lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszna przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !