Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Należy poodcinać nożem skórki od chleba. Kromeczki rozwałkowujemy. Ser kroimy w słupki średniej grubości.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie barszczyk do paluchów...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie barszczyk do paluchów...
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    dziękuję Ci pieknie za radę. Następnym razem na pewno skorzystam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna i tania przekaska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rewelacyjny przepis. jeszcze się z takim pomysłem nie spotkałem. Idealny dodatek do zup
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pomysł świetny, spróbuję zrobić i ominąć tę nitkę....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !