Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Paprykowo-ryżowa sałatka z fetą

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona
1 szt
papryka żółta
1 szt
kabanos
1 szt
oliwa
sól
Sklep Prymat
feta
1/2 szt
pomidor
1 szt
koperek
ryż
1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowo-ryżowa sałatka z fetą

Papryki kroimy w kosteczkę .Pomidora także. Kabanosa kroimy w plasterki . Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy studzimy .łączymy go z pokrojonymi warzywami .dodajemy oliwę ,sól do smaku .Mieszamy . dodajemy pokrojoną fetę i posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 16.10.2011 09:43
świetny przepis
Gabriela7 16.10.2011 08:28
piękna
iwa643 16.10.2011 07:54
Można doprawic pieprzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak