Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Studzimy .Marchewkę kroimy w cienkie słupki .Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Na patelni lekko podsmażamy pieczarki ii marchewkę ,doprawiamy solą i pieprzem do smaku .Skąłdniki łączymy .doprawiamy sokiem z cytryny i solą do smaku .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ależ apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !