Sposób przygotowania

Zagotowac mleko z cukrem waniliowym i ostudzic. Zółtka ubic z cukrem, połączyc zmlekiem i powoli dodac spirytus, tak aby płyn sie nie zwarzył. Do picia nadaje sie po dwóch godzinach, kiedy zgęstnieje.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    lubię to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    lubię to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    lubię to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    lubię to :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    tradycyjny, smaczny ajerkoniak:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !