Sposób przygotowania

Mandarynki podzielić na połowy,nalać wodę do płytkiego garnka i wrzucić owoce,woda nie może przykryć owocu,na każdą połówkę mandarynki nałożyć trochę miodu,do wody wrzucić laskę cynamonu i gotować wszystko,aż skórki mandarynek zrobią się bardzo miękkie,można je podawać na zimno lub gorąco,ze słodką lub kwaśną śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    słodki deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy nie dusiłam mandarynek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomyslowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, dla mnie coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !