Sposób przygotowania

warzywa oraz jabłka umyć,jabłka i ogórki obrać a następnie wszystkie warzywa poszatkować osolić,odstawić jak puszczą sok to odcisnąć,dodać starte na tarce o dużych oczkach jabłka i włożyć wszystko do gotującej się zalewy gotować przez 15min.a następnie wkładać do słoików szczelmie zakręcać i pasteryzować ok.10min.od zagotowania się wody.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mam zielone pomidorki- muszę zrobić zapasy na zimę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetna muszę wypróbować w przyszłym roku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię zielone pomidory, z chęcią wykorzystam Twój przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny sałatka na zimowy zapas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !