Sposób przygotowania

Jajka rozbić. Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na sztywną pianę i dodawać na przemian żółtka, cukier i wodę. Następnie wmieszać mąkę z proszkiem do pieczenia. Przygotować małe foremki do babeczek i napełniać ok 1/2 wysokości. Piec ok 20 minut. Babeczki wystudzić babeczki przekroić na połowę, posmarować dżemem i serkiem waniliowym. Złożyć babeczki. Górną część nasączyć przygotowanym i przestudzonym ponczem kawowym. Całość polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    annao

    wygladaja pysznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pięknie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !