Sposób przygotowania

Ziemniaki szorujemy i gotujemy- ale nie całkiem na miękko. Obieramy ze skórki i kroimy na połówki- wydrążamy miąższ.
Resztę warzyw kroimy i wrzucamy razem z posiekanym czosnkiem na rozgrzaną oliwę- dodajemy kostkę rosołową- i smażymy wszystko kilka minut.
Napełniamy ziemniaki warzywami- posypujemy startym serem i wkładamy do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego. Posypujemy obficie przyprawą do pizzy.
Zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do około 180 stopni aż ser się rozpuści i lekko zarumieni.
Możęmy upieczone ziemniaki posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    jakie piękne!
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    boski przepis, ląduje w ulubionych :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super ziemniaczki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Rewelacyjna propozycja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam apetycznie wygląda!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    są śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię takie potrawy, muszę kiedyś takie cudeńka zrobić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !