Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć i ugotować w osolonej wodzie. Pokroić w plastry. Pieczarki umyć i pokroić w plasterki razem z kiełbasą. Na patelni rozgrzać mocno olej. Dodać ziemniaki i drobno pokrojoną cebulę. Przesmażyć. Z patelni zdjąć ziemniaki i włożyć pieczarki i kiełbasę. Przesmażyć. Dodać ziemniaki i wymieszać. Smażyć, aż do momentu, gdy ziemniaki zrobią się chrupkie. Przełożyć na talerz. Gorące posypać startym żółtym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !