Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki,wydrążyć gniazda nasienne i pokroić w drobne cząstki.Przełożyć do garnka i zalać szklanką wody.Prażyć pod przykryciem aż jabłka się rozpadną,dodać cukier i jeszcze kilka minut smażyć często mieszając aby się nie przypaliły.Można dodać od razu cynamon,albo bez cynamonu przełożyć do słoików i zapasteryzować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Na zimę idealne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam otworzyć słoiczek i podjadać sobie takie jabłuszka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie takie słoiczki przygarnę
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    zimą do szarlotki jak znalazł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super do ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super do ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne słodkości
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    dobry,polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne są takie jabłuszka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    uwielbiam i mogę zajadać duże ilości
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    doskonaly
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszmy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietny nie tylko na zime
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    i do nalesnikow;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam do ciasta i innych deserów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    bardzo lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    uwielbiam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    na pewno pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super taki mus do naleśników
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pyszotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !