Sposób przygotowania

MALINY ZALEWAMY WODĄ Z DODATKIEM CUKRU I CUKRU WANILIOWEGO. GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU AŻ WSZYSTKO CAŁKOWICIE SIĘ ROZGOTUJE. TAK UZYSKANĄ MASĘ PRZECIERAMY PRZEZ SITKO PONOWNIE PODGRZEWAMY NA MAŁYM OGNIU AŻ KISIEL BĘDZIE GĘSTY. KISIEL JEST BARDZO ZDROWY I CO NAJWAŻNIEJSZE BEZ KONSERWANTÓW !

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    i odbry na pzreziebienia;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    szybkie i proste danie na zdrowy deser, takie lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    dzieci go uwielbiają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, taki domowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    prosto i smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    deserek co się zowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A nie zagęszczasz go mąką ziemniaczaną?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !