Sposób przygotowania

Białe kiełbaski parzymy w gorącej wodzie. Cebulę kroimy w pióra, smażymy na rozgrzanej oliwie, dodajemy białe kiełbaski, paprykę pokrojoną w paseczki 3-4 cm, a pieczarki w talarki. Gdy warzywa będą już miękkie, a kiełbaski rumiane, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    to zwykła biała kiełbasa? bardzo fajny sposób jej podania
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Tak, Iza, to zwykłe białe kiełbaski (tylko te cienkie, delikatesowe, ale grube też mogą być). I są pyszne w tej wersji:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !