Przepis i sposób przygotowania na: Owoce pod kruszonką
Kroki postępowania
Do rozdrabniacza wrzucamy mąkę, proszek do pieczenia, masło pokrojone w kostkę, migdały i cukier. Rozdrabniaczem przemieniamy te składniki na w miarę jednolitą masę
banan |
1 sztuka
|
nektarynki |
2 sztuki
|
jagody |
1/2 szklanki
|
cukier brązowy |
2 łyżki
|
mielone migdały |
25 g
|
ekstrakt waniliowy |
2 łyżki
|
mąka pszenna |
90 g
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
masło |
50 g
|
migdały |
70 g
|
cukier |
40 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: