Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bagietkię kroimy na trzy cześć, z druga robimy to samo. Następnie przekroimy je wzdłuż ale nie do końca żeby ich nie rozciąć. Do środka wkładamy cienką parówkę. Na to kładziemy pomidorki koktajlowe u mnie przekrojone na połowę.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bez tej instrukcji nikt sobie nie poradzi.....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepraszam, a po co taka ilość pomidorków? Na zdjęciu widzę tylko 3 w każdej bułce.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota53

    Krycha53 to zależy kto ile lubi pomidorków każdy włoży tyle ile będzie chciał
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !