Sposób przygotowania

Nóżki wieprzowe i golonko oczyścić sparzyć. Nóż , golonko i wieprzowinę zalać woda dodać marchew, cebulę, pietruszkę i przyprawy gotować do miękkości ok 4 godzin (ja gotuje w szybkowarze ok 60 minut). Gdy mięso będzie odchodzić od kości obrać,pokroić i układać w salaterkach następnie zalać odcedzonym wywarem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    Robię tak samo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    danutaw50

    dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    galaretę z cebulką podajesz? U mnie całe życie z octem jest. Chyba też spróbuję jak smakuje z cebulką
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pacpaw ocet oczywiście jako dodatek oraz pieprz, a mój mąż dodaje jeszcze magę
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    i ja tak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne! mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !