Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na rózyczki i obgotowywujemy w osolonej wodzie,
odsączamy i panierujemy w jajku i bułce tartej.
Do jajka dosypuje przyprawę grilową prymat co daje inny nowy smak .polecam wypróbowanie :)
Smażymy na oliwie na złoty kolor :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    danutaw50

    Przeciez kalafir jest niskokaloryczny ! Ja tez uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Bardzo lubię kalafior. Szczególnie ten w panierce:)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam taki kalafior
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania68

    ciekawe danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    nie pomy?la?abym o tej przyprawie do tego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !