Sposób przygotowania

Ogórki myjemy i obieramy ze skórki. Ogórki ścieramy na tarce o średnich oczkach i wyciskamy z soku. Do jogurtu naturalnego wciskamy ząbek czosnku, sól do smaku i odrobinę koperku. Wszystko mieszamy i odstawiamy na ok kwadrans.

Komentarze

  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A gdzie ten koperek i co to są te kawałki na środku talerza.Składniki ani opis wykonania nie wskazuję na ich pochodzenie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Na środku talerza jest starty ogórek. Akurat w taki sposób się ułożył. A koperek to są małe centki na głównym zdjęciu. Napisałam w przepisie, że koperku jest odrobina, więc jest go mało.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    za to ja bym zjadla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    coś dla mnie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetna baza
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię ten sos i dość często robię,bo ma amatorów.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !