Sposób przygotowania

Bób oraz obie fasolki szparagowe gotujemy na parze, po czym bób obieramy ze skórki. Dodajemy do nich obie fasole konserwowe (wcześniej odcedzone) oraz posiekaną dymkę ze szczypiorkiem i natką pietruszki. Sporządzonym wcześniej sosem (ocet należy wymieszać z musztardą oraz solą, pieprzem i olejem) polewamy warzywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Fajny miks:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też myślę ,że ciekawy...
  • 4
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    i smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo lubię sałatki z fasolą , nawet dzisiaj mam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    nie jadłam takiej jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Bób takiego zestawu jeszcze ni próbowałam myślę że smaczny i zdrowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawa :) ta sałatka
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fantastyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !