Sposób przygotowania

Obieram melon ze skórki i usuwam pestki, kroję go w romby, truskawki pokroiłam w plastry. 100 ml śmietany kremówki ubiłam na sztywno z 1 łyżeczką cukru. Do szklanego pucharka dodałam łyżkę bitej śmietany, następnie trochę truskawek, zakryłam je śmietaną, którą obsypałam 3 łyżkami startego kokosowego wafla. Ułożyłam truskawki wokół rantu, dodałam romby melona, między niego powkładałam resztę truskawek, ma to wyglądać jak kolce, posypałam resztą wafla. Wstawiłam do lodówki do schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    musi być smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !