Sposób przygotowania

Gotujemy na twardo 2 jajka. Kartofel, połowę marchewki i seler gotujemy w łupinach wcześniej, studzimy. Ściągamy delikatnie skórkę z każdego warzywa. Marchewkę i seler kroimy w małą kostkę, kartofla w trochę większą. W między czasie gotujemy z kostką warzywną pokrojoną fasolkę szparagową, nie może być zbyt miękka. Odcedzamy i studzimy. Do miski wkładamy warzywa, jajka posiekane za pomocą rozdrabniacza do jajek, doprawiamy solą i pieprzem wg uznania, dodajemy 2 kopiaste łyżki majonezu, jeszcze raz doprawiamy pieprzem kolorowym. Dokładnie mieszamy. Dekorujemy kawałkami fasoli i listkiem selera. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Uwielbiam sałatki jarzynowe!
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jusiaa

    Bardzo smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !