Sposób przygotowania

Posiekaj cebulę 1/4 kurek. Uduś na maśle. Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem.
Rozbij sznycle, z jednej strony posmaruj koncentratem pomidorowym. Na nim ułóż porcję farszu kurkowego. Mięso zwiń w roladki, zepnij.
Obsmaż mięso na maśle na silnym ogniu. Dodaj resztę kurek i cebulę. Smaż, aż odparuje płyn. Dodaj posiekane pomidory. Dopraw. Przykryj. Duś jeszcze 5 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam z kurkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    dzi? si? zabieram za zrazy :) wo?owe co prawda, ale te te? brzmi? interesuj?co, tylko sezonu na kurki nie ma :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !