Sposób przygotowania

Kalafior obieramy z niepotrzebnych liści i myjemy. Marchew myjemy. Gotujemy z godatkiem kucharka, liści pietruszki i selera. Ugotowane warzywa odcedzamy. Kladziemy na patelnie, gdzie wceśniej rozpuściliśmy masełko. Marchew posypujemy cukrem. Kalafior posypujemy kucharkiem. Wszystkie warzywa lekko obsypujemy bułką tartą i polewamy roztopionym masełkiem. Dusimy na wolnym ogniu około 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !