Składniki:
mąka przenna | 60 dag |
jajko | 2 szt |
masło | 70 g |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
mleko | 30 ml |
drożdże | 3 dag |
sól | 1/2 łyżeczki |
rodzynki | 5 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
mąka przenna | 60 dag |
jajko | 2 szt |
masło | 70 g |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
mleko | 30 ml |
drożdże | 3 dag |
sól | 1/2 łyżeczki |
rodzynki | 5 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: