Składniki:
fasolka szparagowa żólta zielo | 1 kg |
kurek | 25 dag |
kiełbasa podwawelska | 1 szt |
koncentra pomidorowy | 1 op |
cukier | 1 łyżeczkę |
cebula | 1 szt. |
kostka warzywna | 1 szt. |
sól, pieprz | do smaku |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
fasolka szparagowa żólta zielo | 1 kg |
kurek | 25 dag |
kiełbasa podwawelska | 1 szt |
koncentra pomidorowy | 1 op |
cukier | 1 łyżeczkę |
cebula | 1 szt. |
kostka warzywna | 1 szt. |
sól, pieprz | do smaku |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: