Sposób przygotowania

Pałki z kurczaka dokładnie oprószamy solą. Oddzielnie w miseczce łączymy sos chili z octem balsamicznym, oliwą i sosem sojowym. Dokładnie mieszamy i taką marynatą zalewamy udka kurczaka. W razie potrzeby marynatę po udkach rozprowadzamy pędzelkiem. Tak zamarynowane udka trzymamy w lodówce kilka godzin następnie grillujemy na kolor rumiany. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    No pycha !!! ty dzisiaj udka a ja skrzydełka hihi :0)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawe kto piersi :o)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to dzisiaj szalałeś z marynatami;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Grillowany kurczak i to w takiej marynacie musi smakować znakomicie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    podoba mi sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią wprosiłabym się na takiego grilla.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajny pomysł wart przygotowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !